Mijn Opleiding Master of HRM krijgen om te werkenMASTER OF HRM
Met een geschikte mensen op een passende plek wint ons moderne bedrijf in onze Hollandse kennis- en diensteneconomie de concurrentieslag. Ook niet enkel de middelen en diensten tellen, maar met name het menselijk kapitaal is essentieel. Dit betekent het daar een omvangrijke, strategische rol vanwege HR is weggelegd.

 

DOELGROEP


U dan ook heeft een afgeronde bacheloropleiding op dit gebied aangaande HRM ofwel in ons vergelijkbare richting en gering 5 jaar relevante werkervaring. In de organisatie zit u op tactisch peil en de werkgever stelt u dan ook in staat opdrachten op strategisch niveau te verrichten. Een Master HRM is absoluut interessant als u dan ook HR-manager, senior HR-adviseur of beleidsmedewerker raakt. Tevens indien u dan ook werkt als (autonoom) consultant is die HR Master een waardevolle investering.

 

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR


Heeft u dan ook niet dit geschikte opleidingsniveau en wilt u zeker deelnemen? Dan doet u dan ook een toelatingsassessment. Bekijk verdere over het assessment of neem aanraking op met de opleidingsmanager een persoonlijk en vrijblijvend advies.

 

MANIER VAN WERKEN


Tijdens een Master HRM doet u dan ook kennis op, ontvangt u inzicht en ontwikkelt u dan ook vaardigheden die u mits strategische en ondernemende HR-professional versterken. U volgt 4 masterclasses waarin u dan ook literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Elke masterclass sluit u dan ook af met een individuele opdracht, gericht op de eigen bedrijf.

 

BUSINESS PROJECT HR MASTER


De integrale toets voor iedere masterclass van die HR master is dit oplossen aangaande ons bestaand vraagstuk. U zal in groepsverband een HRM-geval aangrijpen bij web link een organisatie met een over uw mededeelnemers. Tenslotte levert u dan ook een toepasbaar idee op, dus een organisatie bezit hier regelrecht voordeel betreffende. In de thesisfase met de Master HRM gaat u dan ook zo’n business vraagstuk zelfstandig onderzoeken, presenteren en verdedigen. In de thesis komt de strekking aangaande een hele master met bod en dit uitgewerkte plan is daadwerkelijk geïmplementeerd in een organisatie.

 

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD


Ervaren docenten uit een praktijk en professoren met ons bewezen staat betreffende dienst begeleiden u gedurende de master human resources. Ze realiseren een juiste vertaalslag met wetenschappelijke ontwikkelingen naar gespecialiseerde en praktische vaardigheden en doeltreffend gedrag. De literatuur kan zijn grotendeels Nederlandstalig, maar tevens gedeeltelijk Engelstalig.

 

MASTER OF HRM - AvansPlus - AVA003 HRM Infographic Hyperlink 8.20.18 by PlusCursus on Scribd


**Copyright van AvansPlus**

 

RESULTAAT


Na het afmaken van een Master HRM beschikt u aan relevante kennis en vaardigheden. U bezit een beroepshouding ontwikkeld waarmee u dan ook op managementniveau succesvol functioneert. U dan ook weet de toegevoegde waarde binnen complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kunt u dan ook succesvol implementeren. Uw HR-expertise is efficiënt ingezet om te aankomen tot de goedkoopste performance van de medewerkers. Zo draagt uw strategisch HRM-beleid perfect bij met de organisatiedoelstellingen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Mijn Opleiding Master of HRM krijgen om te werken”

Leave a Reply

Gravatar